Om easyLOADER og værdien for vores kunder 

Formålet med easyLOADER er at skabe vækst gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i grusgrave.

Vores kunder bruger easyLOADER, fordi det tilfører deres forretning en merværdi, der er til at tage og føle på. Systemet letter det daglige arbejde med administration på kontoret og i grusgraven og nøgleordet er: Besparelser.

Systemet sparer grusgravene for en masse tid, fejl og spild, og dét skaber konkrete resultater på bundlinjen. Derudover interesserer vi os for vores kunders forretning – og deres succes. Og det kan de mærke. Derfor er de kunder hos os.

Specialudviklet i tæt samarbejde med grusgrav-branchen

easyLOADER-systemet ejes og drives af DeViking ApS. Ledelsen består af administrerende direktør Thomas Kjær og teknisk direktør Henrik Hvilshøj. I DeViking ApS udvikler vi IT-systemer bl.a. til transportbranchen, og efter mange års tæt samarbejde med kunder i den branche viste det sig oplagt at udvikle et system til grusgrave.

easyLOADER er blevet til på baggrund af vores store erfaring, sparring med kunder fra grusgravsbranchen og et behov i markedet for et system, der er specialudviklet til netop grusgrave. Der er præcis de funktioner, der er brug for, og det er nemt og hurtigt at bruge. 

Men hvem er personerne bag?

Én ting er, at vi har udviklet et it-system, som både gør jeres hverdage lettere og øger jeres indtjening. En anden er, at de fleste gerne vil vide noget om personerne, man handler med. Det vil vi gerne fortælle lidt om her.

Henrik Hvilshøj er fuldt fokuseret på at udtænke det dybeste tekniske lag i systemet og på at få alle tegn, kodestumper, kald, integrationer og så videre til at spille sammen. Han sidder med andre ord med hovedet dybt begravet i maskinrummet.

Thomas Kjær koncentrerer sig om de lidt højere luftlag, for han får systemet til at være nemt og intuitivt at trykke og taste i – og rart at se på. Og så er det ham, der står for at fortælle om, hvor fantastisk et system easyLOADER er og hvorfor det er smart for kunderne at bruge det.

På kontoret har vi også vores helt egen maskot, Darth Vader, som troligt holder et vågent øje med os og sørger for, at vi ikke drikker for meget cola og kaffe.