Fra grus til faktura

easyLOADER er et brugervenligt it-system, som er specialudviklet til at opfylde grusgrav-virksomheders behov for nem og hurtig håndtering af administrative processer som vejesedler, kunder, sagsnr., varer og print. Det sparer tid både i grusgraven og på kontoret, ligesom det minimerer fejl og spild. 

 

Læs om easyLOADER her

Kom i gang med det samme

Det tager kun få dage at implementere easyLOADER og uddanne jer i, hvordan I bruger systemet. Der er kort fra tanke til handling – kontakt os og kom i gang med at tjene flere penge i din forretning. Så tager vi en uforpligtende snak om it-systemet og hvad vi kan gøre for jer.

 

Kontakt os her

 

Opnå vækst gennem digitalisering af arbejdsprocesser

easyLOADER optimerer arbejdsprocesserne i jeres grusgrav-virksomhed, så I tjener flere penge. IT-systemet består af et hovedsystem og en app, som bliver installeret på en tablet eller mobiltlf. i hver gummiged eller gravemaskine.

 

 

easyLOADER hovedsystem

 

 

easyLOADER App vist på tablet

 

 Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.